- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Reggae New Year @ Cafe The Zen
zaterdag 31 december 2011 van 22.00 tot 05.00 in Café The Zen (Amsterdam)

Kom binnen, voel je welkom en relax in Café The Zen in Amsterdam Oost. Geniet van de multi-culturele vibe, versgemaakt Surinaams eten en een rookvriendelijke attitude.

Elke laatste zaterdag van de maand: relaxte roots reggae music door de REGGAE AMBASSADOR ft. Jimbo (Jamaica) en BLACK STAR SOUND ft. DEN-DEN in dit gezellige Surinaamse roots café, op de hoek van de Molukkenstraat en de Zeeburgerdijk.

Deze maand een speciale Oud & Nieuw editie met diverse gast DJ's en artiesten! Gast DJ: KULTUR M (Amsterdam Rockers)
Live on stage: LEAH ROSIER!

Adres: Café The Zen
Molukkenstraat 2 - 1094 BJ - Amsterdam
Bus 22 vanaf CS stopt vlak voor de deur!

GRATIS ENTREE!

Line up

Uitvoerende artiest:

 
Leah Rosier (Nederland)
Leah is een jonge vrouwelijke reggae artiest uit Amsterdam (Nederland)! In 2010 is zij begonnen met het schrijven en opnemen van haar eigen nummers en zij staat nu al regelmatig op het podium in binnen- en buitenland.
 
 
DJ's:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 

 
Kultur_M (Nederland)
Kultur_Mvis een DJ/producer, geboren in Italie. Hij is jaren actief geweest in de Londense underground muziek scene en draait een mix van roots reggae, dub, dubstep, electronic en jungle.
 

 
Reggae Ambassador (Jamaica/Nederland)
Jimbo (Jamaica) is beter bekend als de Reggae Ambassador. Hij woont in Amsterdam en heeft jarenlang een Jamaicaans café gerund in de Pijp (Amsterdam). Nog steeds DJ/MC, hij draait van roots tot opswepende dancehall!