- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Big Rivers Festival
zaterdag 16 juli 2011 in Historisch stadscentrum (Dordrecht)

Big Rivers wordt traditiegetrouw afgesloten met drie dagen lang muziek. Op 15, 16 en 17 juli 2011 kan je genieten van de meest uiteenlopende muziek op verschillende podia in de historische binnenstad van Dordrecht. Van lokaal talent tot bands met een internationale reputatie. Verwacht een gevarieerd programma met onder andere rhythm & blues, dixieland, soul, jazz, folk, ska en reggae!

Er staan een aantal artiesten van Black Star Foundation op het programma van Big Rivers festival op zaterdag 16 juli:
20:00 - 21:30 uur: Rebel Jam band
22:30 - 24:00 uur: Marlon Asher meets The High Notes!
Beide acts staan op het Centrale podium op het Statenplein in Dordrecht.

Meer info: Big Rivers Festival

Line up

Speciale gast:

 
Marlon Asher (Trinidad)
Marlon 'Ganja Farmer' Asher heeft een van de grootste wereldwijde reggaehits van de afgelopen jaren op zijn naam staan, 'Ganja Farmer'! Hij was in 2011 via Black Star Foundation in Nederland voor diverse optredens.
 
 
Backingband:

 
Rude Rich & The High Notes (Nederland)
Al ruim 10 jaar oogst Rude Rich and the High Notes succes, als een van de weinige groepen ter wereld die authentic ska, rocksteady & early reggae nog precies met de juiste groove en soul ten gehore weet te brengen!
 
 
Band:

 
Rebel Jam
Rebel Jam is een roots reggae band onder leiding van de charismatische bandleider, gitarist en leadzanger Robby Pinas. De band staat garant voor een energieke en afwisselende show.