- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Marlon Asher in Den Helder
vrijdag 1 juli 2011 van 22.00 tot 03.00 in Cafe The Spot (Den Helder)

Coffeeshop Tops en daarnaast Cafe The Spot! Reggae night met Black Star Sound ft. Den-Den, MC Michelle en Leah Rosier on the mic.

Special showcase: Marlon 'Ganja Farmer' Asher (Trinidad)!

Adres: Cafe The Spot
Koningstraat 38-42 - Den Helder

Gratis entree!

Line up

Speciale gasten:

 
Marlon Asher (Trinidad)
Marlon 'Ganja Farmer' Asher heeft een van de grootste wereldwijde reggaehits van de afgelopen jaren op zijn naam staan, 'Ganja Farmer'! Hij was in 2011 via Black Star Foundation in Nederland voor diverse optredens.
 

 
Leah Rosier (Nederland)
Leah is een jonge vrouwelijke reggae artiest uit Amsterdam (Nederland)! In 2010 is zij begonnen met het schrijven en opnemen van haar eigen nummers en zij staat nu al regelmatig op het podium in binnen- en buitenland.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.