- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Zwarte Cross Festival 2011
15 - 17 juli 2011 in Festivalterrein De Schans (Lichtenvoorde)

Het Zwarte Cross Festival heeft dit jaar wederom een eigen reggae weide!

I Repeat (zanger van Beef) verzorgt de programmering van het reggae podium en ook dit jaar is Black Star Foundation van de partij met verschillende artiesten.

Het optreden van Marlon Asher meets The High Notes is de afsluiter op vrijdagavond 15 juli (23:30 - 00:30 uur). Black Prophet (Ghana) betreedt het podium samen met zijn Thunderstrike band op zondagmiddag 17 juli (13:30 - 14:30 uur).

Meer info: Zwarte Cross

Adres Zwarte Cross Festival:
Festivalterrein 'De Schans' in Lichtenvoorde (Gelderland)

Line up

Speciale gast:

 
Marlon Asher (Trinidad)
Marlon 'Ganja Farmer' Asher heeft een van de grootste wereldwijde reggaehits van de afgelopen jaren op zijn naam staan, 'Ganja Farmer'! Hij was in 2011 via Black Star Foundation in Nederland voor diverse optredens.
 
 
Backingband:

 
Rude Rich & The High Notes (Nederland)
Al ruim 10 jaar oogst Rude Rich and the High Notes succes, als een van de weinige groepen ter wereld die authentic ska, rocksteady & early reggae nog precies met de juiste groove en soul ten gehore weet te brengen!
 
 
Band:

 
Black Prophet (Ghana)
Black Prophet uit Ghana (West Afrika) is een veelzijdig talent. Hij is voor het eerst naar Nederland gekomen op uitnodiging van Black Star Foundation (2003) en heeft inmiddels jaren in Europa gewerkt met zijn eigen band Thunder Strike. En nu is hij terug met een nieuw album!