- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Black Star supports Tony Rebel & Queen Ifrica!
donderdag 28 januari 2010 van 19.00 tot 04.00 in Paradiso (Amsterdam)
Entree: 20

Concert van Queen Ifrica en Tony Rebel in Paradiso, Amsterdam! Support DJ's voor en na de show: Keytown Sound en Black Star Sound!

Black Star Foundation verzorgt voorprogramma's voor reggaeconcerten in Paradiso. Bij dit concert van Queen Ifrica en Tony Rebel staat in het voorprogramma: Falasha feat. Poor Man Friend band!

Daarnaast heeft Black Star de jongens van Keytown Sound uit Leiden uitgenodigd samen te komen draaien voor en na de show, maar ook tijdens de afterparty in de kelder van Paradiso! Met special guest, to be confirmed....

Programma:
19:00 Zaal open
19:30 Falasha ft. Poor Man Friend
20:30 Queen Ifrica & Tony Rebel
22:00 Afterparty in Paradiso Basement
04:00 Einde

Adres:
Paradiso - Weteringschans 6-8 - Amsterdam

Line up

Speciale gasten:

 
Tony Rebel (Jamaica)
Tony Rebel, is een uit Jamaica afkomstige Rastafari. In tegenstelling tot veel roots-zangers brengt Rebel meer luchthartige reggae die als doel heeft een positieve vibe onder het publiek te verspreiden.
 

 
Queen Ifrica (Jamaica)
Queen Ifrica is een van de weinige succesvolle vrouwelijke artiesten uit Jamaica. Haar single 'Daddy' gaat expliciet over incest en werd een grote hit in Jamaica en Engeland, ondanks het gevoelige thema.
 
 
DJ's:

 
Keytown Sound (Leiden)
De Leidse Keytown Sound bestaat uit selectors Martial Ard, Senior en D-Leon met Papa Aya als singjay. Ze draaien recht door zee Roots Reggae en Dancehall, van toen tot en met nu.
 

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
Voorprogramma:

 
Poor Man Friend (Nederland)
Poor Man Friend is een Roots Reggae Dancehall backingband, waarbij eigen werk gemengd wordt met authentieke typische Jamaicaanse Reggae riddims. De band heeft zowel nationaal als internationaal verschillende artiesten begeleid.
 

 
Falasha
Falasha is geboren op Aruba. Een aantal jaar geleden is hij teruggekeerd en is gaan samenwerken met de Isis band. Al snel werden ze de beste reggaeband van de Antillen!