- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Bayefall Benefietfeest
zaterdag 28 november 2009 van 21.00 tot 03.00 in Bochel Theater (Amsterdam)

Latino Afrikaans feestje in Amsterdam Oost ter ere van Bayefall (Senegal). Er zijn live optredens van Latijns Americaanse artiesten en diverse latino workshops zoals salsa, bachata, merengue, reggaeton, etc.

Daarnaast diverse salsa en latino DJ's en als afsluiter van de avond: Black Star Sound feat. DJ Den-Den met reggae en dancehall!

Via chat is er direct contact met Bayefall in Senegal. De opbrengsten van dit feestje zijn dan ook allemaal bestemd voor Bayefall en zijn muziek!

Adres Theater De Bochel: Andreas Bonnstraat 28 - Amsterdam
(op het Boerhaveplein in Amsterdam Oost)

Meer info zsm

Line up

DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
In samenwerking met:

 
Bayefall (Senegal)
Bayefall is een ster in Senegal! Hij heeft jaren in Nederland gewoond en is nu weer terug in Senegal. In de populaire West Afrikaanse cross-over stijl heeft Bayefall hiphop elementen gecombineerd met de traditionele Senegalese (denk aan Baba Maal) invloeden. Be surprised!