- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Reggae Soundsystem night in Heiloo
zaterdag 19 december 2009 vanaf 21.00 in Bukbuk (Heiloo)
Entree: €4

Op zaterdag 19 december vindt in de Buk Buk te Heiloo de tweede Reggae Combo van het seizoen plaats. Twee soundsystems uit verschillende delen van het land zullen de Buk in zomerse sferen brengen

De muzikale input komt deze editie van host United Soundsytem en Black Star Sound. Met veel relaxte, groovende en Irie reggae plaatjes brengen we een stukje Jamaica naar Heiloo!

Adres: Jongerencentrum BukBuk
Pastoor van Muijenweg 12 - 1850 AC - Heiloo

Line up

DJ's:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 

 
United Sounds (Nederland)
Soundsystem United Sounds is een Roots en Culture reggae-dancehall-sound, opgericht door RasDré en Sista Taki. Zij zijn al actief in de reggae business sinds 1993 en werken met diverse zangers.