- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Releaseparty Jampara & Alpha Blondy!
dinsdag 3 november 2009 vanaf 19.00 in Paradiso (Amsterdam)
Entree: 28

Jampara doet het voorprogramma voor Alpha Blondy!

Tevens afterparty in de kelder van Paradiso ter gelegenheid van de nieuwe single Margarita van Jampara! Met Empress Donna Lee en Black Star Sound die lekkere plaatjes komen draaien!

Programma:
19:00 Deuren open
20:00 Jampara & The Batalion
21:00 Alpha Blondy
23:00 Afterparty in Basement
01:00 Einde

Adres:
Paradiso - Weteringschans 6-8 - Amsterdam

Line up

Uitvoerende artiesten:

 
Jampara & The Batalion (Burundi/Nederland)
De African-Roots-Reggae-stijl die Jampara speelt, noemt hij zelf 'Fire in the Wire' en wordt getypeerd door de combinatie van reggae met Burundi-drums.
 

 
Alpha Blondy (Ivoorkust)
De grootste reggae artiest uit Africa: Alpha Blondy! Zijn teksten zijn een mix van Dioula, Engels en Frans. Zijn album Jah Victory, geproduceerd door de ex-Wailer Tyrone Downie met bijdragen van o.a. Sly & Robbie, is volgens Alpha Blondy zelf zijn beste album tot nu toe!
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.