- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Theatertour Tribute to Bob Marley
vrijdag 2 oktober 2009 vanaf 20.00 in De Lawei (Drachten)
Entree: 18,10

Theatertour van Tribute2BobMarley band. Dit keer in Schouwburg De Lawei in Drachten. Voor en na de show reggaemuziek door Black Star Sound met DJ Den-Den, MC T en verschillende zangers, zoals Black Prophet (Ghana) en vocalisten van Tribute2BobMarley band!

Adres: De Lawei - Burg. Wuiteweg 24 - 9203 KL - Drachten

Meer info: Lawei

Line up

Uitvoerende artiest:

 
Tribute2BobMarley
Tribute2BobMarley - de band rond Marley lookalike Philip Junior Tecla - herdenkt de King of Reggae door diens levensverhaal te vertellen en zijn muzikale erfenis te laten horen.
 
 
DJ's:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 

 
Black Prophet (Ghana)
Black Prophet uit Ghana (West Afrika) is een veelzijdig talent. Hij is voor het eerst naar Nederland gekomen op uitnodiging van Black Star Foundation (2003) en heeft inmiddels jaren in Europa gewerkt met zijn eigen band Thunder Strike. En nu is hij terug met een nieuw album!