- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Black Star supports Collie Buddz
maandag 24 augustus 2009 vanaf 20.00 in Melkweg (Amsterdam)
Entree: €20

De in Amerika geboren, op Bermuda wonende reggae/dancehall artiest Collie Buddz heeft de perfecte balans tussen reggaeritmes en hiphop rhymes weten te vinden, waarvan iedereen met een ritmische gehoorgang onmiddellijk met de billen zal gaan schudden. Denk aan Elephant Man meets Justin Timberlake meets Sean Paul en je zit aardig in de richting.

De ouderwets bouncende, catchy hitsingle ‘Come Around’ van zijn titelloze debuut beklom vorig jaar de charts in Jamaica, Canada en de VS als een malle en kan als de ultieme ode aan het welbekende bedwelmende onkruid beschouwd worden. Samen met de jonge veelbelovende band The New Kingston Band zal de Melkweg vanavond tot een kolkende dancehall getransformeerd worden.

Voor en na de show reggae and dancehall door selector Den-Den van Black Star Sound!

Line up

Uitvoerende artiest:

 
Collie Buddz
Collie Buddz is een jonge reggae/dancehall revelatie die recht van de Bermuda-eilanden overgewaaid is. Hij heeft de perfecte balans tussen reggaeritmes en hiphop rhymes weten te vinden.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.