- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Black Star op TwoSevensSplash 2009
zondag 5 juli 2009 vanaf 17.00 in Melkweg (Amsterdam)
(in voorverkoop: €37,50)

Op zondag 5 juli vindt het TwoSevensSplash Festival plaats in de Melkweg in Amsterdam. Bunny Wailer en Buju Banton waren de eerste bevestigde namen en daar zijn nu Etana, Irie Love en Terry Lynn ook aan toegevoegd.

Tevens natuurlijk diverse soundsystems, zoals DJ Dap, Empress Donnalee en Black Star Sound!

TwoSevensSplash vindt voor het eerst plaats in een intiemere setting in beide zalen van de Amsterdamse Melkweg. Ook is een goede, ruime rookruimte aanwezig in het café van de Melkweg.

Meer info: TwoSevensSplash

Line up

Speciale gasten:

 
Buju Banton (Jamaica)
Buju Banton was begin jaren negentig symbool van een nieuwe generatie reggaezangers en weet nog altijd een breed publiek te bekoren met zijn mix van aanstekelijke dancehall-tunes en spirituele rootsreggae.
 

 
Bunny Wailer (Jamaica)
In 1963 vormden Bob Marley, Peter Tosh en Bunny Wailer de legendarische groep 'The Wailers'. Bunny Wailer wordt vaak 'the forgotten Wailer' genoemd want hij heeft volgens velen nooit de eer gekregen die hem toekomt. Hij is hij één van de belangrijkste grondleggers van de reggae.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
 
Kaartverkoop:
Ticketservice
In de grotere postkantoren, GWK-stationskantoren, VVV-kantoren en een select aantal Free Record Shops, 0900-3001250 (45 cpm)
http://www.ticketservice.nl