- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Cream of the Crop: Finest in Dutch Reggae
vrijdag 20 februari 2009 vanaf 23.00 in Tivoli (Utrecht)
Entree: 7

Reggae Bomb presents: Cream of the Crop - finest in Dutch reggae music.

Sounds: Skank Around Sound, Ivoryman, Sideburn Sound en Don Arco.

Live on stage: Fullany, Benaissa, Iriepeat, Irieginal Abraham, Kenny B, Versatile Child, Black Prophet, Black Marshall, Strawl, Dredda Youthz, Ivoryman, Mizmay, Mischu Laika, Brother Marcus en Lady K-Wida!

Adres: Tivoli
Oude Gracht 245 - 3511 NL Utrecht

Line up

Speciale gasten:

 
Black Marshall (Jamaica/Nederland)
Black Marshall is geboren in Jamaica, het land van de reggae. Hij heeft veel gereisd door Jamaica, Canada, Amerika en Europa en heeft nu zijn plek gevonden in Nederland. Hij geeft een levendige show met dansers en backing vocals.
 

 
Black Prophet (Ghana)
Black Prophet uit Ghana (West Afrika) is een veelzijdig talent. Hij is voor het eerst naar Nederland gekomen op uitnodiging van Black Star Foundation (2003) en heeft inmiddels jaren in Europa gewerkt met zijn eigen band Thunder Strike. En nu is hij terug met een nieuw album!
 

 
Lady K-Wida (Suriname/Nederland)
Een kleine dame met een grote stem! Lady K-Wida zingt al sinds haar 15e in diverse Hindoestaanse bands. Sinds 2000 is zij een van de zangers van Poor Man Friend. Begin 2009 is haar tweede single 'One Man Woman' uitgekomen feat. King Yellowman!
 

 
Bredda Marcus (Nederland)
Winnaar van de Dutch Reggae Award 2006. Bredda Marcus is jarenlang drijvende kracht en zanger geweest van The Irie Connection. Sinds 2006 is Marcus ook regelmatig te horen bij Black Star Sound, als hij DJ Den-Den bijstaat aan de microfoon.
 
 
DJ:

 
Skank Around Sound (Nederland)
Skank Around Sound feat. DJ Dab draait al jaren geregeld op reggae feesten en -concerten in de Melkweg (Amsterdam). Daarnaast organiseert Dab zelf Reggaebomb (Utrecht).