- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Knockout: Natty X-mas
vrijdag 26 december 2008 vanaf 23.00 in Melkweg (Amsterdam)
Entree: 12,50

KnockOut kerstfeest in de oude zaal van de Melkweg, met vele verschillende soundsystems, DJ's en zangers! O.a. Herbalize it, Spitfire, Raggadonz, Ovadoze, Jah & friends, Vicious, Black Marshall, Dahlila, Black Star, Reggae Bomb, Royalee, Spanchez en Smiley!

Line up

Uitvoerende artiesten:

 
Maikal X
Maikal X is eigenlijk Shy Rock oftwel Rollarocka! De Amsterdamse rapper zat in de Nederlandse hiphop/reggae band Postmen. Daarna maakte hij deel uit van Gotcha en zijprojecten daarvan. Tegenwoordig weer solo als Maikal X!
 

 
Lady K-Wida (Suriname/Nederland)
Een kleine dame met een grote stem! Lady K-Wida zingt al sinds haar 15e in diverse Hindoestaanse bands. Sinds 2000 is zij een van de zangers van Poor Man Friend. Begin 2009 is haar tweede single 'One Man Woman' uitgekomen feat. King Yellowman!
 

 
Bredda Marcus (Nederland)
Winnaar van de Dutch Reggae Award 2006. Bredda Marcus is jarenlang drijvende kracht en zanger geweest van The Irie Connection. Sinds 2006 is Marcus ook regelmatig te horen bij Black Star Sound, als hij DJ Den-Den bijstaat aan de microfoon.
 

 
Black Marshall (Jamaica/Nederland)
Black Marshall is geboren in Jamaica, het land van de reggae. Hij heeft veel gereisd door Jamaica, Canada, Amerika en Europa en heeft nu zijn plek gevonden in Nederland. Hij geeft een levendige show met dansers en backing vocals.
 

 
Black Prophet (Ghana)
Black Prophet uit Ghana (West Afrika) is een veelzijdig talent. Hij is voor het eerst naar Nederland gekomen op uitnodiging van Black Star Foundation (2003) en heeft inmiddels jaren in Europa gewerkt met zijn eigen band Thunder Strike. En nu is hij terug met een nieuw album!
 

 
Smiley (Nederland)
Smiley is geboren op Aruba en is al sinds 1997 met muziek bezig. In 2000 is hij naar Nederland gekomen, waar hij o.a. samenwerkte met Out of Many. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen band.
 
 
DJ's:

 
Herbalize-it Soundsystem
Holland's Number 1 Champion Sound! In hun hometown Enschede doen zij regelmatig reggae/dancehall avonden, en ze zijn organisator van de 'War Inna East Clash'. Herbalize-it is vaak te zien op KnockOut (Melkweg, Amsterdam) en Jamrock (Brasil Bar, Amsterdam).
 

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 

 
DJ Chaos
Een doorgewinterde Amsterdamse dj die al jaren bekend is in de Amsterdamse (urban) uitgaansscene. Chaos heeft jarenlang in Panama, Paradiso en Melkweg gedraaid als hiphop/reggae/r&b dj.