- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Releaseparty One Man Woman
dinsdag 10 februari 2009 vanaf 21.00 in Muziekcafe De Paap (Den Haag)

De Haagse radiozender Den Haag FM en de R.G. Ruijs Stichting organiseren elke twee weken een concertavond in Café De Paap, bedoeld om nieuw talent voor te stellen aan het publiek. Elke keer treden twee talentvolle Haagse acts op.

Dit keer is de beurt aan GOLDY LOCKS (reggaeband onder leiding van Ras Elijah en Ras Mozes) en LADY K-WIDA, begeleid door POOR MAN FRIEND band!

Tevens de releaseparty van de nieuwe single van Lady K-Wida feat. King Yellowman en vertoning van de videoclip van 'One Man Woman'!

GRATIS ENTREE!

Programma:
21.00 – 21.50: GOLDY LOCKS
22.10 – 23.00: LADY K-WIDA met POOR MAN FRIEND band

Adres De Paap:
Papestraat 32
2513 AW Den Haag

Voor meer informatie, check ook het Haags Pop Podium.

Line up

Backingband:

 
Poor Man Friend (Nederland)
Poor Man Friend is een Roots Reggae Dancehall backingband, waarbij eigen werk gemengd wordt met authentieke typische Jamaicaanse Reggae riddims. De band heeft zowel nationaal als internationaal verschillende artiesten begeleid.
 
 
Uitvoerende artiest:

 
Lady K-Wida (Suriname/Nederland)
Een kleine dame met een grote stem! Lady K-Wida zingt al sinds haar 15e in diverse Hindoestaanse bands. Sinds 2000 is zij een van de zangers van Poor Man Friend. Begin 2009 is haar tweede single 'One Man Woman' uitgekomen feat. King Yellowman!