- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Black Star & Lady K-Wida op Two77Splash!
zondag 6 juli 2008 in Heineken Music Hall (Amsterdam)
Entree: 47,50

Op zondag 6 juli vind de 13e editie plaats van het Two Sevens Splash Festival. Ook dit jaar staat er weer een top line-up met o.a. Shaggy, Pressure, Lady Saw, Beres Hammond, Alborosie, Patrice en veel meer.

In de lounge (eerste verdieping) zijn ook diverse dj's en acts. Black Star Sound zal relaxte reggae en dancehall draaien van 11.30 uur tot 17:00. Kom relaxen bij de muziek van Black Star met DJ Den-Den, MC T, Brother Marcus en Lady K-Wida. Lady K-Wida heeft net haar debuut single uitgebracht en zal tevens een optreden verzorgen van 16:20 uur tot 16:55 uur!

Naast Lady K-Wida zijn ook Alaine, Voicemail, Ce'Cile en Reinforcement bevestigd voor een optreden in de lounge.

Voor meer informatie over het festival, check Two77Splash.

Line up

Speciale gast:

 
Lady K-Wida (Suriname/Nederland)
Een kleine dame met een grote stem! Lady K-Wida zingt al sinds haar 15e in diverse Hindoestaanse bands. Sinds 2000 is zij een van de zangers van Poor Man Friend. Begin 2009 is haar tweede single 'One Man Woman' uitgekomen feat. King Yellowman!
 
 
DJ's:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 

 
Bredda Marcus (Nederland)
Winnaar van de Dutch Reggae Award 2006. Bredda Marcus is jarenlang drijvende kracht en zanger geweest van The Irie Connection. Sinds 2006 is Marcus ook regelmatig te horen bij Black Star Sound, als hij DJ Den-Den bijstaat aan de microfoon.