- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Black Star supports The Heptones!
vrijdag 4 juli 2008 vanaf 20.00 in P60 (Amstelveen)
Entree: 17,50 (in voorverkoop: 15)

The Heptones met Leroy Sibbles, Barry Llewelyn en de Basque Dub Foundation band. Old-school reggae music!

Als voorprogramma komt Lady K-Wida optreden met Poor Man Friend band. Voor en na de optredens kunt u genieten van reggae en dancehall door Black Star Sound met DJ Den-Den, MC T en Brother Marcus.

Adres P60:
Stadsplein 100a
1181 ZM Amstelveen

P60 is het podium voor pop, cultuur en media in Amstelveen. Er gaan de hele nacht bussen van en naar P60. Er zijn snelle verbindingen met Amsterdam, Amsterdam-ZO, Haarlem/Hoofddorp, Aalsmeer en Uithoorn. Deze bussen hebben ook aansluiting op de rest van Nederland via het NS-nachtnet via Schiphol en Amsterdam CS.

Line up

Uitvoerende artiest:

 
The Heptones
Een van de beste vocale trio's in de reggaegeschiedenis. Het zwaartepunt van hun carriere lag in de jaren '60 en '70. Hun energieke show en de warme respons van het publiek bewijzen dat The Heptones nog steeds springlevend zijn!
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
Voorprogramma:

 
Lady K-Wida (Suriname/Nederland)
Een kleine dame met een grote stem! Lady K-Wida zingt al sinds haar 15e in diverse Hindoestaanse bands. Sinds 2000 is zij een van de zangers van Poor Man Friend. Begin 2009 is haar tweede single 'One Man Woman' uitgekomen feat. King Yellowman!
 

 
Poor Man Friend (Nederland)
Poor Man Friend is een Roots Reggae Dancehall backingband, waarbij eigen werk gemengd wordt met authentieke typische Jamaicaanse Reggae riddims. De band heeft zowel nationaal als internationaal verschillende artiesten begeleid.
 
 
 
Kaartverkoop:
P60
Stadsplein 100a, 1180 AC Amstelveen, +31 20 345 34 45
http://www.p60.nl/index.php?pid=18