- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Lady K-Wida & Poor Man Friend live op 3FM!
vrijdag 2 mei 2008 van 03.00 tot 06.00 in Radio 3 FM, Friday Freaknight

Black Star Foundation, Lady K-Wida en Poor Man Friend band zijn te gast in de 3FM studio in Hilversum! Ekdom In De Nacht is het muzikale freakprogramma van Gerard Ekdom. Iedere zaterdagochtend van 03.00 tot 06.00 uur. Het programma is tevens uitgezonden op Nederland 3.

Heb je ons vorige bezoek aan de 3FM studio's gemist? Luister hier naar One Man Woman en Hotter Fire Blaze (featuring Osagyefo, Ghana) live op 3FM!

Line up

Speciale gasten:

 
Michelle (Nederland)
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij houdt zich vnl. bezig met management en boekingen van bands/artiesten, (online) promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Michelle geeft ook lezingen en is MC voor Black Star Sound!
 

 
Lady K-Wida (Suriname/Nederland)
Een kleine dame met een grote stem! Lady K-Wida zingt al sinds haar 15e in diverse Hindoestaanse bands. Sinds 2000 is zij een van de zangers van Poor Man Friend. Begin 2009 is haar tweede single 'One Man Woman' uitgekomen feat. King Yellowman!
 
 
Backingband:

 
Poor Man Friend (Nederland)
Poor Man Friend is een Roots Reggae Dancehall backingband, waarbij eigen werk gemengd wordt met authentieke typische Jamaicaanse Reggae riddims. De band heeft zowel nationaal als internationaal verschillende artiesten begeleid.