- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Black Star goes Bijlmer!
zaterdag 12 juli 2008 van 22.00 tot 04.00 in Bijlmer Sporthal (Amsterdam Zuid-Oost)
Entree: 20 (in voorverkoop: 23,50)

Black Star Foundation gaat samen met Wadada Sound reggae feestjes organiseren in de Bijlmer. Dit wordt de eerste editie!

De Jamaicaanse zangers Anthony Locks en Yah Meek doen een Soundsystem show en je kunt genieten van Jamaican reggae en dancehall muziek door Black Star Sound met selector Den-Den, MC T en Brother Marcus en Lady K-Wida on the mic! Verder natuurlijk de Surinaamse Wadada Sound met selectors Reggie Stepper en Jahyut.

Adres:
Bijlmer Sporthal - Bijlmerpark 76 - 1102 BL Amsterdam

Voorverkoop:
Entreekaarten zijn verkrijgbaar via Pico Records.

Line up

Speciale gasten:

 
Yah Meek (Jamaica)
Yah Meek opent zijn hart voor de luisteraar met zijn spirituele nummers, maar hij heeft ook liefdesliedjes en kan een goed feestje bouwen! Met de stem van een engel roept hij op voor meer rechtvaardigheid en vrede in de wereld.
 

 
Anthony Locks (Jamaica)
Anthony Locks woont en werkt in Duitsland, waar hij veel samenwerkt met diverse sondsystems en andere zangers. Hij heeft zijn eigen stijl en produceert zijn eigen albums.
 
 
Resident DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 

 
Wadada Sound
Wadada Sound bestaat sinds augustus 2007 en is ontstaan in de Bijlmer. Ze draaien Roots Reggae met Engelse invloeden. Wadada bestaat uit: Reggie Stepper (selector), Jahyut (selector) en Roel (informatie & merchandise).
 
 
 
Kaartverkoop:
Pico
Bijlmerplein 520, 1102 DP Amsterdam Zuid-Oost, 020-6912385
http://www.picocd.nl