- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Black Star supports Jah Mason & Lutan Fyah
maandag 17 maart 2008 van 20.00 tot 00.00 in Paradiso (Amsterdam)
Entree: Ä15

Een dubbele show: de Free People Band met Jah Mason en Lutan Fyah, georganiseerd door Black Star Foundation in samenwerking met Paradiso! Dit is hun enige show in Nederland! Don't miss it!!!

Voor en na het concert kan het publiek genieten van lekkere reggae en dancehall plaatjes, gedraaid door DJ Den-Den van Black Star Sound, aan de microfoon bijgestaan door Brother Marcus en Lady K-Wida.

Adres Paradiso:
Weteringschans 6/8
1017 SG Amsterdam

Details:
Zaal open om 20:00 uur
Show begint om 21:00 uur
Entree Ä15 + lidmaatschap
Koop je kaarten online via TicketService.

Line up

Speciale gasten:

 
Lutan Fyah (Jamaica)
Lutan Fyah is een opkomende ster van de nieuwe generatie reggae-artiesten. Hij werkt samen met artiesten als Jah Mason, Capleton, Anthony B en Buju Banton. Nieuwe Roots Rock Reggae met een warm stemgeluid.
 

 
Jah Mason (Jamaica)
Jah Mason is een jonge DJ uit Jamaica. Hij weet moderne dancehall te combineren met melodieuze harmonieŽn, waardoor hij een brug slaat tussen de relatief harde dancehall en de veel toegankelijkere reggae.
 
 
DJ's:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7Ē-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 

 
Bredda Marcus (Nederland)
Winnaar van de Dutch Reggae Award 2006. Bredda Marcus is jarenlang drijvende kracht en zanger geweest van The Irie Connection. Sinds 2006 is Marcus ook regelmatig te horen bij Black Star Sound, als hij DJ Den-Den bijstaat aan de microfoon.
 

 
Lady K-Wida (Suriname/Nederland)
Een kleine dame met een grote stem! Lady K-Wida zingt al sinds haar 15e in diverse Hindoestaanse bands. Sinds 2000 is zij een van de zangers van Poor Man Friend. Begin 2009 is haar tweede single 'One Man Woman' uitgekomen feat. King Yellowman!