- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Black Star Dancehall Explosion!
donderdag 7 augustus 2003 vanaf 21.00 in Panama (Amsterdam)

Line up

Speciale gast:

 
Black Prophet (Ghana)
Black Prophet uit Ghana (West Afrika) is een veelzijdig talent. Hij is voor het eerst naar Nederland gekomen op uitnodiging van Black Star Foundation (2003) en heeft inmiddels jaren in Europa gewerkt met zijn eigen band Thunder Strike. En nu is hij terug met een nieuw album!
 
 
Uitvoerende artiesten:

 
Cinnamon
Amsterdams nieuwe singer/songwriter in de hiphop, R&B en dancehall scene. Je kunt haar horen op de binnenkort uit te komen Amolab' Bloodfire' single.
 

 
Royston
Royston is sinds enkele jaren in Amsterdam en hij treedt op als host voor o.a. Knock-out en Chocolate feesten. Daarnaast werkt hij mee aan enkele producties met DJ Precise. Watch Roy go sky high!
 

 
Bayefall (Senegal)
Bayefall is een ster in Senegal! Hij heeft jaren in Nederland gewoond en is nu weer terug in Senegal. In de populaire West Afrikaanse cross-over stijl heeft Bayefall hiphop elementen gecombineerd met de traditionele Senegalese (denk aan Baba Maal) invloeden. Be surprised!
 

 
Jef Wareef (Senegal)
Baby Fatim is de nieuwe ontdekking van de Senegalese underground ragga/hiphopbeweging. Zij vormt samen met Mac J Assane het duo Jef Wareef. Ze hebben hun eigen stijl 'african hiphop vibes', een mix van dancehall/ragga, hardcore rap en traditionele Senegalese muziek.
 
 
DJ's:

 
DJ Precise (Amolab)
DJ Precise is een dj met een hoge street credibility in de hiphop, ragga en dancehall scene. De laatste jaren heeft hij zich opgeworpen als vernieuwend producer van o.a. r&b/dancehall en Afrikaanse hiphop.
 

 
Controverse All Stars feat Mega D
Controverse All Stars is een collectief van DJ's en MC's/Toasters, gemeenschappelijk verbonden door de liefde voor een genre dat de wereld gaat veroveren: Dancehall.
 
 
Hosts:

 
Maikal X
Maikal X is eigenlijk Shy Rock oftwel Rollarocka! De Amsterdamse rapper zat in de Nederlandse hiphop/reggae band Postmen. Daarna maakte hij deel uit van Gotcha en zijprojecten daarvan. Tegenwoordig weer solo als Maikal X!
 

 
DJ Chaos
Een doorgewinterde Amsterdamse dj die al jaren bekend is in de Amsterdamse (urban) uitgaansscene. Chaos heeft jarenlang in Panama, Paradiso en Melkweg gedraaid als hiphop/reggae/r&b dj.
 
 
Extra faciliteiten:

 
Lampfall Foundation in Panama
In de studio van Panama zal een lounge-ruimte worden ingericht met cocktailbar, hapjes, drankjes en een kleine markt met Afrikaanse kunst en muziek. Dat alles binnen een Afrikaanse entourage, ingericht door Stichting Lampfall.
 

 
Lampfall Foundation
Stichting Lampfall staat voor de productie en promotie van Afrikaanse traditie en cultuur en ondersteunt diverse projecten in Afrika.
 
 
 
Kaartverkoop:
Panama
Oostelijke Handelskade 4, 1019 BM Amsterdam, 020-3118686
http://www.panama.nl
 
AUB Ticketshop
Leidseplein 7, 1017 PT Amsterdam, 0900-0191 (40 cpm)
http://amsterdam.uitlijn.nl
 
Roots Music Store
Jonge Roelensteeg 6, 1012 PL Amsterdam, 020-6204470
http://www.rootsmusic.nl
 
Boudisque
Haringpakkerssteeg 10-18, 1012 LR Amsterdam, 020-6232603
http://www.boudisque.nl
 
Pico
Bijlmerplein 520, 1102 DP Amsterdam Zuid-Oost, 020-6912385
http://www.picocd.nl