- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Black Star Foundation werkt samen met zowel binnen- als buitenlandse artiesten en bands, voornamelijk gericht op reggae, dancehall en Afrikaanse muziek. Deze artiesten/bands spelen op festivals en evenementen georganiseerd door Black Star Foundation, maar we doen ook boekingen voor derden en promotie en management van (nog) onbekend talent.

Klik op een van onderstaande links voor meer informatie.


 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7Ē-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 

 
Asher-E (Nederland)
'Riddim master' en Black Star producer Asher-E!
Eelco Kastermans (alias Asher-E) is een allround reggae muzikant, soundengineer en producer. Hij is al jarenlang de vaste producer van Black Star Foundation.
 

 
Leah Rosier (Nederland)
Leah is een jonge vrouwelijke reggae artiest uit Amsterdam (Nederland)! In 2010 is zij begonnen met het schrijven en opnemen van haar eigen nummers en zij staat nu al regelmatig op het podium in binnen- en buitenland.
 

 
Brainpower (Nederland)
Brainpower staat al meer dan 10 jaar aan de top in de Nederlandse Hip Hop! Hij is de ťnige Nederlandse MC die meer dan 200.000 platen, CDís en DVDís wist te verkopen. En hij doet ook reggae!
 

 
Exile Di Brave (Jamaica)
Exile Di Brave is een jonge Jamaicaanse reggae artiest, geboren in Portmore (vlakbij Kingston). In 1999 begon hij met rappen toen hip hop groter werd in de Jamaicaanse muziekcultuur. Inmiddels tour hij door Europa, in 2015 stond hij o.a op Reggae Geel (Belgie) en Rototom Sunsplash (Spanje).
 

 
Vivian Jones (Jamaica/Engeland)
Vivian Jones is een zeer talentvolle Jamaicaanse zanger met een warme soulstem. Hij woont in Londen en scoort al meer dan 20 jaar in de Engelse charts!
 

 
Joggo (Suriname/Nederland)
Joggo is bekend bij het reggaepubliek sinds de release van de mixtape Beware in 2008. Het nummer Beware (Kingdom riddim) had een grote internationale impact en piekte wekenlang op #2 in de officiele Duitse reggae charts.
 

 
Rebel Jam (Nederland)
Rebel Jam is een roots reggae band onder leiding van de charismatische bandleider, gitarist en leadzanger Robby Pinas. De band staat garant voor een energieke en afwisselende show.
 

 
Rapha Pico (Nederland)
Sommige mensen worden geboren met muziek in hun genen, een erfenis die zij hun leven lang met zich meedragen. Raphael is zo iemand, een jonge zanger met veel talent.
 

 
Mr. Aya (Frankrijk)
Mr. Aya is een singjay uit het noorden van Frankrijk. In 2011 kwam zijn eerste album uit en in 2013 won hij de Benelux Reggae Award voor MCís en zangers!
 

 
Black Prophet (Ghana)
Black Prophet uit Ghana (West Afrika) is een veelzijdig talent. Hij is voor het eerst naar Nederland gekomen op uitnodiging van Black Star Foundation (2003) en heeft inmiddels jaren in Europa gewerkt met zijn eigen band Thunder Strike. En nu is hij terug met een nieuw album!
 

 
Rass Motivated (Suriname/Nederland)
Rass (Revolutionary African Street Specialist) Motivated is het muzikale alter ego van de Rotterdammer Sherandell Maynard. Met zijn 'Reggae for All People' state of mind, zijn eigen sound en aanstekelijke performance is de jonge muzikant een veelbelovend talent.
 

 
Verse iTal (Nederland)
Winnaar van de Benelux Reggae Contest 2014! Verse iTal is geboren in Trinidad/Tobago als Stefan Wilson. Deze veelzijdige artiest is een bekende in de lokale reggaescene in Trinidad/Tobago. In 2012 is hij naar Europa gekomen, hij woont nu in Den Haag.
 

 
Firehouse Crew (Jamaica)
De Firehouse Crew is een van de top reggaebands in Jamaica. Het geluid van de Firehouse Crew is een fusie tussen hedendaagse computer beats en organische old-school reggae grooves. In 2019 komt de band naar Europa samen met Warrior King en de jonge Jahbar I.
 

 
Tjerk & Liquid Sunshine (Nederland)
Tjerk & Liquid Sunshine spelen zomerse muziek: reggae met af en toe een jazzy, ska of folk-achtig singer-songwriter uitstapje. In 2012 deed Tjerk mee aan X-Factor. Tjerk en zijn relatief nieuwe band Liquid Sunshine stonden o.a. al op Zwarte Cross Festival 2015.
 

 
Jampara & The Batalion (Burundi/Nederland)
De African-Roots-Reggae-stijl die Jampara speelt, noemt hij zelf 'Fire in the Wire' en wordt getypeerd door de combinatie van reggae met Burundi-drums.
 

 
Delidel Touch (Nederland)
Delidel Touch is een Rotterdamse reggae band met het typische rock-geluid van de havenstad, gekruid met Kaapverdische ingrediŽnten (zoals de Morna, Coladera, Tabanca en Funana). De groep werd 25 jaar geleden opgericht door de 3 neven en tevens boezemvrienden Manecas Delgado, Jorge Manuel Lizardo en Arlindo Delgado.